Saturday, 18 February 2012

PENGUMUMAN PENTING Pemenang 10 Days GA by Atie

Assalamualaikum & salam sejahtera
utk semua peserta GA pertama Atie :)

KEPUTUSAN AKHIR


Seperti yg dijanjikan, Atie akan maklumkan para pemenang pada sebelah malam 17hb Feb 2012. Di sini Atie nk buat beberapa pengumuman/ perubahan ttg GA Atie :) Don't worry, semua penyertaan kawan2 adalah diterima :) Cuma nak maklumkan:

1) Atie minta maaf sbb ambil keputusan utk pilih pemenang dgn membuat cabutan undi & bukan menggunakan khidmat random.org spt yg dimaklumkan dlm entri GA tempoh hari. Minta dihalalkan ye kawan2 ;) Cabutan akan dibuat oleh suami Atie, hehe....mungkin lepas kami dinner esok hehehe...masa tu kenyang perut suka hati... ;p


2) Kepada semua peserta, diminta memberikan
- nama,
- no. akaun bank (most preferably CIMB/Maybank/Bank Islam/Bank Rakyat),
- nama bank (jika tiada bank2 yg disebut tadi),
- email &
- phone no.
utk Atie bank-in RM5 setiap seorang ye :) Boleh hantar maklumat berkenaan ke email Atie: atieneo07@gmail.com (Sila maklumkan nombor peserta anda ye)

- Rujuk SINI utk lihat nombor anda -

~ contoh sahaja ~

3) Bagi peserta No.1 hingga No 10, sila berikan alamat surat-menyurat juga ye utk Atie poskan hadiah 2pcs hairclip tu :)

- Rujuk SINI utk lihat nombor anda -

4) Peserta yg dapat "Like" pertama terbanyak (peserta No. 9 - SLUMBER SAGUN) & kedua terbanyak (peserta No.3 - Miss Nadrah) juga sila berikan alamat ye :) Siapa yg email dulu, boleh pilih dulu nak Coin Purse mana ;p

- Rujuk SINI utk lihat nombor anda -
milik MisS NadRAH 
 
milik SLUMBER SAGUN


Rasanya itu shj makluman sehingga Atie umumkan 5 pemenang bertuah tu nanti :) Atie doakan Semoga Berjaya kpd semua peserta GA Atie ni :)

.: Salam :. 

11 comments:

  1. kak Atie, kalau duit tu convert ke topup boleh ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok..blh nadratul..nanti emailkan details ye :)

      Delete
  2. akak, duit 5 rinngit tu tuka kpd topup(celcom) bole kan ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh :) nanti emel ye :) then pilih nk coin purse mana ;) tq

      Delete
  3. rm 5 tu tukar jadi topup boleh ?

    ReplyDelete
  4. Saya dah bagi detail..

    zarina_naniey@yahoo.com.my

    TQVM

    ReplyDelete
  5. da emel dh :) wanasma1990@yahoo.com..tq :)

    ReplyDelete
  6. salam , akak kite dah email , tapii kann tak de responn punn :3 hihi

    ReplyDelete